Julmys & kryssning

Börjar med att säga GOOOOOOOOD JUUUL på er alla!!

Mycket har hänt på sistone. Mina föräldrar har varit på besök några dagar. De dagarna betydde så mycket för oss. Det är underbart att se Maya med sina morföräldrar. Hur glad hon är och hur hon trivs med de. Vi var bara hemma men fick så mycket tid tillsammans och det var verkligen underbart med allt vad det innebar.

Vi bestämde oss för att införa en ny jultradition med Maya, varje jul ska hon få välja en julgranskula. I år blev det en från Disney store. Jag plockade några på mina fingrar och hon fick välja. Hur jag än gjorde valde hon samma om och om igen!! ☺️

Julafton skulle vi eventuellt firat med mina svågrar men det blev inställt pga familjeomständigheter. Vi firade hemma, bara vi tre och det var mysigt att bara få vara familjen. Maya fick också äta julmat med oss och hon gillade det 🙈. Hon fick prova köttbullar och ”ruska salata”. Korven vi hade var för stark och alla annat innehöll mjölkprotein på ett eller annat sätt 😕

Provade couscous med kyckling och morötter, det blev godkänt av fröken Maya. Kryddade med örter, svartpeppar och lite curry.

Juldagen har vi sen långt tillbaka bokat en kryssning med Samaras familj och Ahmeds kusin. Så totalt tre familjer bestående av 6 vuxna och 4 barn mellan 6 månader – 13 år 😂. Kryssningen i sig var tråkig för det fanns inget roligt program för barnen. Men vi hade roligt sinsemellan istället. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och skämtade och kunde glömma mycket av vardagsbekymren vi haft senaste dagarna. Maya åt av den gröten jag tagit med och även mat jag har lagat till henne i klämmispåsar. Vi kom hem tidigare idag och har inte orkat masa oss från soffan!!

Imorgon är planen att slappa och jag ska laga mat till Maya och oss. Har hittat några recept på ”Spoon” som jag fick utskrivet till Maya eftersom hon än idag vägrar välling!

Imorgon kommer lite receptuppdatering till Spoon och lite annat gott.

Stay tuned!

2 reaktioner till “Julmys & kryssning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s