Bröllop!!

Igår var vi på Susannes & Maans bröllop. Vet ni, det var perfektion från början till slut. Allt var så fint och väl genomtänkt. Jag har aldrig varit på ett kyrkligt bröllop tidigare. Har inte heller varit på ett syrianskt bröllop, att se deras tradition var så roligt och fint.

Jag åkte till Södertälje för att bli sminkad av bästa Ramina och håret av Joni. Blev jätte nöjd med deras jobb. Åkte hem och bytte om, och när jag skulle styla Maya och byta kläder på henne såg jag att hennes första tand har börjat spricka och titta upp, det är förklaringen till att hon har varit gnällig och dreglat riktigt riktigt mycket de senaste dagarna… Kalle körde oss tillbaka till Södertälje till Susannes syster. Där var hennes familj samlad för att dansa och vara med henne innan brudgummens familj kommer och hämtar henne till kyrkan. Väl i kyrkan i Hallunda började Maya väsnas lite så jag ställde mig längst bak med henne. De var så fina när de kom in i kyrkan. Började gråta direkt när jag såg Susanne, hon var så vacker!

Sen började festen och vi åkte hem vid 02.00, Maya var jätte snäll och lugn. Hon var inte alls jobbig, sov och vaknade tittade runt, åt lite sen somnade hon igen osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s