Ingen sömn

Klockan är 05.04. Nu har jag legat vaken sen Maya vaknade för flaska för mer än 3,5h sen. Kan inte somna om, riktigt trött och sömnig men kommer inte till ro. Kalle somnade i vardagsrummet igår, väckte honom flera gånger men han orkade inte förflytta sig till sovrummet. Nu har han åkt till jobbet. Borde verkligen sova innan Maya vaknar om 1-1,5h.

Igår färgade jag håret, åkte in till stan och fick det äntligen ljusare än jag haft det. Ser så tråkig och gammal ut när det är mörkt, jag hade nästan svart eller riktigt mörkbrunt. Nu är det ljusare och det är jag riktigt glad för. Susanne skulle hämta sin klänning och komma förbi salongen sen, Samara och Tina hängde med oss och passade Maya under tiden jag hade färg/ avfärgning i håret. Susanne kom aldrig till salongen och jag misstänkte att det är mycket nu för att få detaljerna att falla på plats. Vi käkade med våra flickor och åkte hemåt sen. Fixade iordning en kycklingsallad till Khaldon att ta med till jobbet. Kokade spagetti till Mayas matlåda som jag ska ta med idag när vi ska träffa Ruaa och Mirna. Det blir spagetti med köttfärssås (hade redan i frysen).

Susanne ringde mig och var orolig över sin klänning som inte blivit klar. Hon gjorde beställningen i slutet av maj, klänningen kom i november men justeringarna har inte blivit klara trots att hon varit där och blivit lovad olika datum. Guuuud, blev så orolig att jag började må illa när hon lagt på. Som att hon behöver mer stress 3 dagar innan bröllopet, och det är inte vilken detalj som helst utan KLÄNNINGEN! Idag ska hon iaf dit och få den klar, på riktigt klar 🙈.

Har fortfarande inte bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på bröllopet. Jag har 2 alternativ. Kommer säkert bestämma mig samma morgon 😂. Ramina som ska sminka mig på lördag smsade idag och ville bekräfta tiden, jätte roligt att få bli sminkad av just henne. Var så nöjd sist att jag verkligen ser fram emot hennes magic på lördag. Idag blir det fika med Ruaa och våra små prinsessor; Mirna & Maya.

Tänkte förbereda allt inför lördagen, ställa iordning allt vi ska ta med till Maya, som ombyten, klänningen hon ska ha under

Mayas klänning och hårband till bröllopet😍💗

bröllopet om hon inte kräks i bilen och kan ha den sen hihi. Ska även fixa några klämmisar så hon kan äta under festen istället för bara flaska. Har märkt att hon kräks oftast inte efter att ha fått mat, men det gör hon efter i princip varje flaska hon får. Enligt läkaren är det magmunnen som inte är sluten och därför kommer vätska upp mycket lättare än mat. Han tipsade mig när hon var 3,5månad att börja mata henne efter att hon fått smakportioner. Det var därför jag vågade börja ge henne så tidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s