Vaccinering, mat & fredagsmys

Nu har det blivit dags för Mayas 5 månaders vaccinering. Jag har fruktat den här dagen länge, hon fick så ont sist och jag hade aldrig hört henne gråta så hysteriskt som hon gjorde den gången. Det var så svårt att trösta henne att jag verkligen inte såg fram emot det.

Maya har haft svårt att gå upp i vikt samt längd. Hon ligger ca 2,5 kanaler under sin kurva. Varken jag eller Kalle är stora men det är jobbigt och se hur liten hon är jämfört med barnen i hennes ålder. Idag vägde hon 5974g och var 60,3cm lång. Jag får göda henne och hoppas på det bästa helt enkelt haha 😉 Jag kom överens med hennes BVC sköterska att hon ska få båda sprutorna samtidigt som förra gången så blir hon inte ledsen i omgångar så kan vi gå direkt efter.Maya grät men nu gick det och trösta henne och när hon tog nappen blev hon lugn. Jag satte mig utanför sköterskans rum och gav henne flaska. Bestämde mig för att ha henne i bärselen så hon skulle fortsätta känna sig trygg i min famn. Vi handlade lite och tog bussen hem. Jag lagade mat, Kalle ringde och var sugen på en korvgryta med pasta jag hade gjort några dagar tidigare. När han kom hem från jobbet tog han Maya en stund så jag kunde förbereda lite gott att ha till filmen vi skulle se efter middagen.

Jag hade feber och det var väntat efter vaccineringen, hon fick Alvedon sen nattade jag henne. Kalle och jag satt och kollade på ett irakiskt program och en film sen. Nu sover Maya fortfarande och jag frågar Kalle en gång i kvarten, undrar när hon ska vakna. Det är inte likt henne att sova hela natten, det återstår att se när hon vaknar *_*

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s