Veckan hittills

I måndags fick jag samtal från Apotea att jag får kompensation för allt som varit med leveransen av Mayas specialersättning. Kompensationen var några receptfria läkemedel som jag hade beställt men som jag nu fick gratis istället.

Igår fick jag samtal från BigBaby som nu hade fått svar från BritaxRömer om en kompensation. Den här kompensationen envisades jag med. Jag gjorde en reklamation av locket till liggdelen, det tog 3 månader att få ett nytt lock. Varje gång jag ringde eller åkte in till butiken hade de inte hört något från Britax. Så som en ren principsak ville jag ha kompensation och det blev en snygg organizer från Britax 🙂 Den hämtade jag idag och började faktiskt använda den direkt!

Igår fick jag hem en beställning från Twistshake jag hade gjort förra veckan. När jag och Kalle öppnade kartongen visade sig att vi har fått fel beställning. Så idag försökte jag få tag på någon på reklamationsavdelningen på Twistshake via telefon men det var riktigt hopplöst. Första samtalet jag ringde var tidigt på morgonen, satt i telefonkö i 43 minuter utan att någon svarade. Skulle mata Maya och lite annat så jag tänkte prova senare. Jag passade på igen när jag lagade mat och väntade i 1 timme och 13 minuter utan svar den här gången heller. Blev tvungen att lägga på för Maya var otröstlig och behövde all uppmärksamhet på denna planet. Fick skicka ett mail istället och hoppas på svar under veckan.

Maya var så ledsen och så otröstlig att jag var tvungen att nästan fly hemifrån med henne bara för att hon skulle lugna sig. Det är verkligen jobbigt att se henne så, många gånger känner jag mig hjälplös när jag inte kan göra nått som får henne någorlunda nöjd. Hon blev lugn när vi tog bussen och sov till och från hela tiden. Jag tror jag måste gå ut med henne en stund varje dag för det gör jag inte i dagsläget. Ibland vill jag gå ut men har ingen ork på grund av att det har varit en jobbig natt med henne eller att jag helt enkelt har saker hemma som behöver bli gjorda och jag inte hinner gå ut emellan.

Eftersom Maya fyller 5 månader idag ville jag och Kalle göra en rolig grej inför hennes månadsfotografering som vi brukar göra med en sifferballong. Jag åkte till Kungen Kurva och Kalle mötte upp mig där, vi köpte tre heliumballonger till Maya som vi knöt fast runt hennes handleder och ena vristen. Hon hade å roligt när vi kom hem så hon fick behålla de på i kanske 45 minuter. Men det var verkligen inte lätt att få henne först och röra sig med ballongerna för att vi skulle ta bilder, jag tappade räkningen på antal gånger som hon lyckades lossa banden runt handlederna och vristen. Kalle ville ge upp efter 7:de gången men vi fortsatte. Sen gav hon med sig och det blev riktigt roligt och bra.

Nu har jag suttit med hemsidan en stund efter att ha nattat Maya och faktiskt Kalle ^_^ haha jag sjöng för Maya och han somnade innan henne (ja, du läste rätt). Jag blir inte så klok på hemsidan, allt känns så svårt och komplicerat. Behöver en fullt fungerande hjärna och lust nu är det knappt 15% laddning i knoppen 😛

Imorgon blir det date med Samara och Tina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s