Middag & fest = trött mamma

Igår var vi bjudna hos helt underbara vänner. Den familjen består av mamma Samara, pappa Adam och babyValentina (Tina) fyller 9 månader 1/12. Hon är så gullig och fylld i blicken av bus och lek. Jag och Samara har kommit varandra mycket nära. För mig som bor ”ensam” i Stockholm utan familj, utan min stora släkt betyder det mycket att ha någon nära både när det gäller avstånd och tankesätt etc. Jag har en bästis från Lund som också gifte sig och flyttade upp hit, Ruaa har en dotter men de bor i Märsta och vi träffas inte så ofta på grund av avståndet och våra döttrar som inte alltid samarbetar med oss.

Så åter till Samara. Igår var vi hemma hos henne och skulle fika men det blev middag, fika, killarna drack lite och sen blev det vattenpipa när våra små hade somnat i sovrummet. Det slutade med att vi som skulle kommit dit en kort stund stannade till efter midnatt. Roligt hade vi iaf.

Nu är vi påväg hem från Susannes hennafest och 30-årsfest. Det började med att Susanne var en kollega till mig på Arbetsförmedlingen, men vi blev så nära vänner och klickade så bra att kollegorna kallade oss Piff & Puff och cheferna vill inte ha oss i samma grupp för att vi blir för glada och har roligt ihop. Susanne ska gifta sig om 2 veckor med en av Khaldons nära vänner. Maya har på sig en jätte gullig klänning och en bolero till. Idag fick vi höra hennes första skratt dessutom, det var helt magisk känsla. Festen idag hålls i Södertälje. Hade lite ångest när jag skulle välja klänning, känns som att jag fortfarande är gravid efter graviditeten.

Vi hade jätte trevligt, vi träffade Susannes familj som är så trevlig och välkomnande. Det var en härlig fest till en tjej som verkligen förtjänar det.

När vi kommer hem är det dags att natta Maya och förbereda lunchlåda till Kalle att ta med till jobbet imorgon. Den här veckan jobbar Kalle dag så han jobbar mellan 06.10-14.45. Såna dagar är underbara för vi får så mycket tid tillsammans på eftermiddagen/kvällen. När han jobbar kväll försvinner hela dagen känns det som och jag blir deprimerad för att jag är själv hemma med Maya och han hinner inte träffa henne mer än 2-3h varje morgon.

Nu återstår lite förberedelser inför Susannes och Maans bröllopsfest den 8/12. Längtar så jag spricker av glädje och nyfikenhet på allt då det är andra traditioner än jag varit med om tidigare. Äntligen ska jag få gå på kyrkligt bröllop! ☺️

Sov gott och hoppas er nya vecka bär med sig framgång och god hälsa till er alla! ❤️❤️

En reaktion till “Middag & fest = trött mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s