Färden på en mil börjar med ett steg!

Nu sitter jag och skriver mitt första inlägg till bloggen. Där här är verkligen första steget jag tar mot målet. Jag har länge velat skriva och känt att det vore roligt att få skriva av mig och dela med mig av mina erfarenheter och upplevelser.

Jag är en 30 årig lundatjej som flyttade upp till Stockholm för kärlekens skull 2016. Mannen jag är gift med heter Khaldon och kallas Kalle, han är 34 år och arbetar på Scania i Södertälje. Nu har vi även fått tillökning i familjen i form av en liten prinsessa vid namnet Maya. Maya fyller snart 5 månader och precis som många andra spädbarn kan hon vara helt underbar men också mycket krävande.

Jag är föräldraledig just nu men när jag inte är det arbetar jag som arbetsförmedlare, sjuksköterska och kontakttolk i svenska/arabiska. Jag har jobbat med lite annat också men dessa är mina främsta yrken jag arbetat/ arbetar med. Jag har alltid tyckt att det är roligt med studier och velat läsa något mer. Just nu vill lägga allt fokus på Maya att studierna får vänta ett tag till. Förutom studier har jag haft stort intresse för kvinnors och barnrättigheter i Sverige. Jag har suttit i flera styrelser och därigenom varit på FN konferenser i New York 3 gånger.

Det var en kort presentation om mig och min lilla familj. Godnatt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s